Nieuws | Wodan kampioen na 1-4 overwinning op Mariahout

Afbeelding bij 'Wodan kampioen na 1-4 overwinning op Mariahout'

Wodan kampioen na 1-4 overwinning op Mariahout

Wodan kwam, zag en overwon. Vanaf seconde 1 liet Wodan zien dat ze vandaag kampioen wilde worden. Mariahout kon in de beginfase nog redelijk weerstand bieden waardoor Wodan geen echte kansen wist te creëren. Toch zag je dat Wodan veel kwaliteit in het team heeft want Mariahout kreeg het steeds lastiger. In de 12e minuut was het dan toch raak. Een afvallende bal werd opnieuw voorgezet en Arjan Antonis kwam voor zijn directe tegenstander en voor doelman Rick vd Heuvel en kon eenvoudig binnentikken: 0-1. Hierna kreeg Oussama Ait Lahcen het op zijn heupen en omspeelde drie Mariahoutenaren en gaf ook nog een niet te missen kans aan wederom Antonis: 0-2.

De tweede held was nauwelijks begonnen en de 0-3 lag al in het net door routinier Niels Reijnders. Mariahout wist hier weinig tegenover te stellen. Toch kwam Mariahout na 70 minuten spelen op 1-3 door een slimme boogbal van Tim Barten. Hierna kreeg spits Danny vd Laar een prima mogelijkheid om 2-3 te maken. Michel Leenders gaf een uitstekende voorzet op Danny maar zijn kopbal ging buiten bereik van de doelman van Wodan net over. Mariahout bleef aandringen maar door een fout in de achterhoede scoorde Danny Renders 1-4. Al bij al een meer dan terechte overwinning voor Wodan, de terechte kampioen in deze klasse.

Volgende week speelt Mariahout op 1e Pinksterdag tegen Keldonk waar Mariahoutenaar Peter vd Heuvel trainer is. Keldonk speelt na het resultaat van vandaag nacompetitie zodat het een duel wordt om de eer of beter nog om ‘ des keizers baard’.

Terug naar het overzicht

 
Copyright © 2008 - 2018 Voetbal Vereniging Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio