Nieuws | Hennie Berkvens, bedankt voor je hulp bij het plaatsen van de zonnepanelen!

Afbeelding bij 'Hennie Berkvens, bedankt voor je hulp bij het plaatsen van de zonnepanelen!'

Hennie Berkvens, bedankt voor je hulp bij het plaatsen van de zonnepanelen!

vv Mariahout heeft vele trouwe sponsoren. 1 van die sponsoren is Hennie Berkvens Transport uit Mariahout. Hennie kan het vervoer regelen van o.a. containers, bouwketen, woon-en kantoorunits, steigermaterialen, bouwmaterialen en machines. Met zijn autolaadkraan kan Hennie 7.500 kg tillen. Genoeg om alle zonnepanelen en het bevestigingsmateriaal netjes op het dak van het sportpark te kunnen zetten. Door zijn vrijwillige hulp heeft de voetbalclub de offerte weten te verlagen.

Bedankt Hennie!

Namens het bestuur,
Jeroen de Louw

Copyright © 2008 - 2018 Voetbal Vereniging Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio