Nieuws | Vacatures bij v.v. Mariahout!

Afbeelding bij 'Vacatures bij v.v. Mariahout!'

Vacatures bij v.v. Mariahout!

Beste leden en betrokkenen,

Voetbalvereniging Mariahout is een sterke, gezonde vereniging met name door de vele vrijwilligers in onze club. Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat de actieve leden op een ontspannen sfeer, onder goede faciliteiten en met goede begeleiding de geliefde voetbalsport kunnen beoefenen. Verenigen doe je immers samen en samen zorg je ervoor dat de vereniging functioneert. Dit lijkt logisch maar dat is het niet. Ieder jaar kost het heel veel energie om alle taken bezet te krijgen.
Op dit moment zijn we erg intensief bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. We zijn nog op zoek naar de volgende functies:
1: Trainer en leider van Dames 1;
2: Leider Mariahout 4;
3: Hulptrainer selectie;
4: Teammanager Mariahout 1;
5: Assistent leider Mariahout 2.

Mag ik je vragen om mee te denken?
Samen bereiken we meer!

Alvast erg bedankt!

Namens bestuur v.v. Mariahout
Jeroen de Louw