Nieuws | Frank ontvangt een Lintje!!

Afbeelding bij 'Frank ontvangt een Lintje!!'

Frank ontvangt een Lintje!!

Beste leden van Voetbalvereniging Mariahout,

Vandaag is onze clubman pur sang Frank van Esch onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau. Vanmorgen om 9.00 uur werd Frank totaal verast door Burgemeester Van der Meijden van de Gemeente Laarbeek. In zijn speech sprak de Burgemeester zijn waardering uit voor al het werk wat Frank, geheel vrijwillig, doet voor de voetbalclub. Denk daarbij aan secretariaat, penningmeester, inkoop horeca, clubscheidsrechter, klusploeg, sponsorcommissie etc. We zijn natuurlijk erg trots op Frank. Ter gelegenheid van deze onderscheiding is de kantine vanavond geopend en heb je vanaf 19.30 uur de gelegenheid om Frank te feliciteren.
Je bent van harte uitgenodigd!

Namens het bestuur van v.v. Mariahout,
Jeroen de Louw voorzitter

Copyright © 2008 - 2018 Voetbal Vereniging Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio