Nieuws | Knappe overwinning Mariahout

Knappe overwinning Mariahout

Na een aantal achtereenvolgende nederlagen was Mariahout tegen nummer twee SBC gebrand op een goed resultaat. Trainer van de Haterd stuurde Mariahout 1 in een 4-3-3 opstelling het veld in op jacht naar drie punten.

Mariahout gaf het initiatief aan SBC maar dat leidde niet tot grote mogelijkheden. Sterker nog, door een prachtige steekpass van Geert van Doorn kon Coen van Eijndhoven alleen op de doelman af en hij faalde niet: 1-0. Mariahout bleef goed verdedigen en ging steeds meer geloven in een goed resultaat. In de 30e minuut had doelman Rick vd Heuvel een goede redding op een schot van Joep van de Heijden. In de 45e minuut raakte een kopbal van SBC er Marijn Koeter de bovenkant van de lat.

In de tweede helft bleef Mariahout op een fantastische manier overeind. Danny vd Laar kon een voorzet van invaller Tim Barten vanuit een moeilijke hoek net niet binnenwerken. Zon twintig minuten voor tijd kwam Mariahout met tien man te staan. De dreiging van SBC werd groter en het was aan Mariahout-keeper Rick van den Heuvel te danken dat de drie punten in eigen huis bleven. In de 89e minuut redde hij fraai op een inzet van Joep van de Heijden.

Donderdag 19 april neemt Mariahout 1 het thuis op tegen MVC. Aanvang van de wedstrijd is 18:45uur. Drie dagen later volgt een bezoek aan EMK in Nuenen. Deze wedstrijd vangt aan om 14:30 uur.

Copyright © 2008 - 2018 Voetbal Vereniging Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio