Nieuws | Penalty Cup: Let op: nog 2 dagen om je in te schrijven!

Afbeelding bij 'Penalty Cup: Let op: nog 2 dagen om je in te schrijven! '

Penalty Cup: Let op: nog 2 dagen om je in te schrijven!

Bekijk het PDF document »

Op 28 april organiseert de activiteitencommissie van v.v. Mariahout een Penalty Cup. We gaan er een mooie eerste editie van maken. Wil je graag meedoen? Stuur een mail met de teamnaam, spelers, naam van de contactpersoon en telefoonnummer naar vvmariahout.media@gmail.com. Wacht niet te lang, want vol = vol. (deelname v.a. 16 jaar).

Tijdens het toernooi neem je het op tegen andere teams door middel van het nemen van penalty's. Een team bestaat uit minimaal 5 spelers (4 spelers en een keeper) die maximaal 2 penalty's per ronde (wedstrijd) nemen. Na de poulerondes worden er finales afgewerkt om tot de uiteindelijke winnaar te komen. Na afloop neemt een dj het over!

Kijk voor alle informatie in het reglement.

Copyright © 2008 - 2018 Voetbal Vereniging Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio