Nieuws | Bavos 1 - Mariahout 1: 3-2

Afbeelding bij 'Bavos 1 - Mariahout 1: 3-2'

Bavos 1 - Mariahout 1: 3-2

De wedstrijd Bavos 1 Mariahout 1 zorgde voor een weerzien met Wim de Roy, tot vorig seizoen trainer van Mariahout 1. Mariahout kon een fel Bavos verwachten, omdat de eerste wedstrijd met maar liefst 5-3 door Mariahout gewonnen werd. En dat wilde De Roy zich natuurlijk niet nogmaals laten gebeuren. Het werd in ieder geval wederom een doelpuntrijke wedstrijd.

De wedstrijd was nog maar 8 minuten bezig toen Bavos haar eerste grote kans noteerde. In eerste instantie wist Mariahout-keeper Tom Hagelaars vervanger van de geschorste Rick van den Heuvel de inzet nog te keren door de bal weg te stompen, maar in de rebound schoot Sem Sleegers alsnog hard raak: 1-0. Het spel ging, zonder grote kansen, op en neer totdat in de 30e minuut Loek van de Waardenburg zich knap vrijspeelde en de bal prima voorzette op Wes Kraus, die de bal prima in het doel werkte: 2-0.

Na de rust ging Mariahout op zoek naar de aansluitingstreffer. In de 61e minuut schoot Tim Barten de bal, uit een vrije trap, rakelings langs het doel. Meteen daarna kreeg Bavos weer twee grote kansen, maar beide inzetten gingen naast, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Enkele minuten later raakte Freek Habraken met een schot van pakweg 30 meter de lat. In de 80e minuut viel dan toch de 2-1. Geert van Doorn plaatste de bal in de rechterbenedenhoek. Mariahout hoopte de druk op te voeren, maar het was Bavos dat vrijwel direct na de aftrap het duel besliste door via wederom Sem Sleegers de 3-1 aan te tekenen. In de laatste minuut maakte Tim Barten, op aangeven van Luuk Leenders nog wel de 3-2, maar meer zat er niet meer in.

Komende zondag speelt Mariahout 1 thuis tegen MVC. Aanvang van de wedstrijd is 14:30uur.

Copyright © 2008 - 2018 Voetbal Vereniging Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio