Nieuws | Toekomstvisie Buitensport Laarbeek

Toekomstvisie Buitensport Laarbeek

Bekijk het PDF document »

Beste leden,

Op 11 december 2017 hebben ASV’33, ELI, KV Flamingo’s, Sparta’25, VV Mariahout en de gemeente Laarbeek het afsprakenkader buitensportaccommodaties “Aftrap naar de Toekomst” ondertekend. Dit was ook het startschot voor het realiseren van een gezamenlijk toekomstplan. De duurzaamheid van de sport, de sportparken en de sportverenigingen staat hierin centraal.

De verenigingen in Laarbeek hebben een belangrijke rol op het gebied van ontmoeting, ontspanning en leefbaarheid. Veel inwoners vinden de weg naar de vereniging en is daardoor een sterke lokale partner. We zien echter ook dat verenigingen voor grote uitdagingen staan ten aanzien van ledenwerving/behoud, vrijwilligers, financiën, accommodaties, duurzaamheid etc. Hoe zorgen we er samen voor dat de sterke positie behouden blijft en dat we met de uitdagingen aan de slag kunnen? Daarvoor gaan de verenigingen aan de slag met een Toekomstplan Buitensport Laarbeek.

Op dinsdag 30 januari kwamen veel betrokkenen van de verenigingen samen tijdens de startbijeenkomst. Een inspirerende avond vol goede ideeën. Een mooie volgende stap op weg naar het gezamenlijke toekomstplan! Roy Simons nam de verenigingen mee in allerlei ontwikkelingen die op de verenigingen afkomen, maar vooral ook hoe ze hier mee om kunnen gaan om deze als kansen te benutten. Bekijk de presentatie in de bijlage.

Als je mee wilt denken aan de toekomstvisie, graag!

Een berichtje naar voorzitter@vvmariahout.nl is voldoende!

Groet Jeroen de Louw

Copyright © 2008 - 2018 Voetbal Vereniging Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio