Nieuws | Verenigingsadvies deel 2: Enquête

Afbeelding bij 'Verenigingsadvies deel 2: Enquête'

Verenigingsadvies deel 2: Enquête

Beste leden, aanvulling op onderstaande.

Vandaag, zondag 18 maart, ben je per e-mail uitgenodigd om deel te nemen aan een enquête over vv Mariahout. Natuurlijk hoop ik op een goede respons. In de eerste plaats om de studenten te helpen met hun opdracht en in de tweede plaats om verbeterpunten te duiden.

Alvast bedankt, groet Jeroen de Louw

Beste leden van V.V. Mariahout,

Wij zijn Levi van Kessel, Noah van Rossum en Jordy Swarts, wij zijn alle drie, eerstejaars studenten van de opleiding Sportmarketing van de Fontys economische hogeschool in Tilburg. Wij zullen de komende twee maanden een aantal keer op de club aanwezig zijn omdat wij voor onze opleiding een verenigingsadvies zullen moeten uitbrengen. Wij hopen dat jullie leden, ons in de komende maanden van jullie meningen gaan voorzien, dit zal door middel van een persoonlijk gesprek of van een enquête kunnen plaatsvinden.
Het doel is om zoveel mogelijk leden te spreken om op deze manier ook jullie meningen kenbaar te maken aan het bestuur van de vereniging.

Wij kijken ernaar uit om het project bij jullie vereniging te gaan uitvoeren, wij hopen door een goede samenwerking met jullie van V.V. Mariahout een nóg leukere vereniging te maken.

Veel succes in de tweede seizoenshelft en tot ziens,

Levi, Noah & Jordy

Verder zullen we u wekelijks op de hoogte houden met informatie die wij verkrijgen op school of informatie door onderzoek en of er eventueel een gesprek tussen ons moet plaatsvinden.

Groet,
Noah van Rossum

Copyright © 2008 - 2018 Voetbal Vereniging Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio