Nieuws | Mariahout 1 - Essche Boys: 1-0

Afbeelding bij 'Mariahout 1 - Essche Boys: 1-0'

Mariahout 1 - Essche Boys: 1-0

In een moeizame wedstrijd wist Mariahout in de slotfase de drie punten binnen te halen tegen laagvlieger Essche Boys. De intenties van Mariahout waren duidelijk. Achterin man-op-man en via een boventalsituatie kansen afdwingen en doelpunten maken. Dat eerste, kansen afdwingen, lukte maar de doelpunten bleven uit. Een mooie aanval over links bracht Luuk Leenders in stelling maar hij schoot te zacht in waardoor de keeper nog kon redden. Hierna werd een schot van Tim Barten van de lijn af gehaald. In de 30e minuut kreeg Michel Leenders de grootse kans op 1-0 maar hij faalde vanaf 11 meter. Er werd in de eerste helft niet meer gescoord. Na de rust werd het spel rommeliger. Mariahout wilde koste wat kost winnen en ging steeds meer risico nemen. Essche Boys loerde op de counter maar de verdediging van Mariahout was alert. Mariahout kreeg open kansen via Tim Barten, Luuk Leenders, Michel Leenders en invaller Danny vd Laar. Steeds lukte het niet. Uiteindelijk was het Tim Barten die achter het standbeen een voorzet van Michel Leenders binnenschoot: 1-0, een wereldgoal. Een wedstrijd om vlug te vergeten maar de drie punten blijven in Mariahout waardoor Mariahout wat afstand neemt van de onderste regionen. Na de carnaval staat de derby tegen Eli op het programma.

* Foto Tim Barten is uit het archief.

Copyright © 2008 - 2018 Voetbal Vereniging Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio