Nieuws | Tonny van Hout verkozen tot Mariaan van het jaar. Gemma van de Laar 'Supporter van het jaar'

Afbeelding bij 'Tonny van Hout verkozen tot Mariaan van het jaar. Gemma van de Laar 'Supporter van het jaar''

Afgelopen zondag werd tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt dat Tonny van Hout tot ‘Mariaan van het jaar’ is verkozen. De titel ‘Supporter van het jaar’ is voor Gemma van de Laar. Met leuke hints werd langzaam aan duidelijk wie de uitverkorenen waren. Tonny is al 9 jaar leider van het eerste elftal, een functie die hij perfect bekleed. Gemma bezoekt al jarenlang zowel op zaterdag als op zondag voetbalwedstrijden bij v.v. Mariahout en is daarnaast leidster van het 5e elftal dat fier bovenaan staat! Tonny en Gemma proficiat!

Copyright © 2008 - 2018 Voetbal Vereniging Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio