Nieuws | Geslaagde nieuwjaarsreceptie

Afbeelding bij 'Geslaagde nieuwjaarsreceptie'

Geslaagde nieuwjaarsreceptie

Na een goed bezocht mixtoernooi en een heerlijke brunch nam voorzitter Jeroen de Louw rond de klok van vier het woord door iedereen een goed, sportief en bovenal gezond 2018 toe te wensen.

Hij gaf aan gedurende de nieuwjaarsreceptie even terug en vooruit te blikken op de afgelopen jaargang. Sportief hoogtepunt was het kampioenschap van Dames 1. Onder leiding van Toon Bekkers en Ton van Bussel werden zij kampioen en reikten zij tot de finale van het bekertoernooi; een unieke prestatie binnen onze vereniging. Daarnaast hebben ook diverse jeugdelftallen kampioenschappen gevierd. Een knappe prestatie, waarvoor alle trainers en leiders, maar ook het technisch kader en het bestuur werden bedankt.

Verder benadrukte De Louw het belang van onze clubscheidsrechters, de klusploeg en alle andere vrijwilligers die zich inzetten voor onze vereniging. Zij zijn erg belangrijk en werden daarvoor nadrukkelijk bedankt. Een vereniging kan naast alle vrijwilligers niet zonder haar sponsors. Zonder hen zou de contributie veel hoger uitvallen. Een speciaal woord van dank ging uit naar Albert en Jeanne van den Bogaard van Jumbo Laarbeek. Zij maakten de voetbalplaatjesactie mogelijk waar heel Mariahout weken van in de ban was; een fantastische actie!

Maar er werd ook vooruit gekeken. In de kantine is al het een en ander veranderd. Zo is er een historische wand aangebracht, hebben ereleden een nieuwe look gekregen, zijn muren geschilderd en zijn deuren opnieuw bestickerd. Claartje Leenders en Wilbert Kuijpers worden door voorzitter De Louw bedankt voor hun belangeloze inzet binnen het door Jorlan van Hoof geleide project.

Duurzaamheid is een ander belangrijk thema op de agenda van het bestuur. Zo wordt er hard gewerkt aan het project energiebesparing en zijn er al verschillende aanpassingen gedaan om het energieverbruik fors te verminderen. De plannen voor de aanbouw van twee kleedlokalen en een bestuurskamer en daarnaast het multifunctioneler maken van de ontmoetingsruimte en de fysioruimte zijn in een vergevorderd stadium.

Ook werden de 23 jubilarissen gehuldigd; een record. Dit zegt heel veel over de binding met de club. Niek van den Heuvel, Martijn van der Linden, Jan van Heeswijk, Joris Steenbakkers, Michel Leenders, Johnny Maas, Mario Kornuijt, Harrie Huijbers, Twan Corsten, Rick de Groot, Jowan Barten, Maarten Gilsing en Willy van Stiphout werden gehuldigd voor hun 25-jarig lidmaatschap. Henry Bouwmans, Carlo Leenders, Jacky Maas, Arie van den Broek, Fred Faber en Tonny Hagelaars vieren hun 40-jarig jubileum. Jo van Eijndhoven, Jo Vorstenbosch en Gerard Vorstenbosch zijn al 50 jaar lid van de club. Met deze drie 50-jarige jubilarissen werd een leuk interview afgenomen en hier kwamen leuke anekdotes uit. Frank van Esch werd ook kort naar voren gehaald voor zijn 25-jarig jubileum als bestuurslid. De officiŽle huldiging vindt in samenspraak op een later tijdstip plaats, omdat ook de KNVB Frank wil belonen voor zijn geweldige inzet.

Terug naar het overzicht

 
Copyright © 2008 - 2018 Voetbal Vereniging Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio