Nieuws | Nieuwjaarsreceptie 2018: Zondag 7 januari, aanvang 15.00 uur. Onder meer de huldiging van Frank van Esch voor zijn 25-jarig jubileum als bestuurslid!!!

Afbeelding bij 'Nieuwjaarsreceptie 2018: Zondag 7 januari, aanvang 15.00 uur. Onder meer de huldiging van Frank van Esch voor zijn 25-jarig jubileum als bestuurslid!!!'

Beste leden, sponsoren en betrokkenen van v.v. Mariahout,

Op 7 januari vindt de traditionele nieuwjaarsreceptie plaats. Dit jaar hebben we de volgende jubilarissen:
Jo van Eijndhoven, Jo Vorstenbosch en Gerard Vorstenbosch: allen 50 jaar lid.

Henry Bouwmans, Carlo Leenders, Jacky Maas, Arie vd Broek, Fred Faber en Tony Hagelaars: allen 40 jaar lid.

Frank van Esch: 25 jaar BESTUURSlid

Niek vd Heuvel, Martijn vd Linden, Jan van Heeswijk, Joris Steenbakkers, Michel Leenders, Johnny Maas, Mario Kornuijt, Harry Huybers, Twan Corsten, Rick de Groot, Jowan Barten, Maarten Gilsing en Willy van Stiphout: allen 25 jaar lid.

Ook worden de supporter en Mariaan van het jaar bekend gemaakt.

Graag tot dan!

Namens het bestuur, Jeroen de Louw

Copyright © 2008 - 2018 Voetbal Vereniging Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio