Nieuws | Hebben jullie nog gedacht aan de RABO ClubKasCampagne ?

Afbeelding bij 'Hebben jullie nog gedacht aan de RABO ClubKasCampagne ?'

Hebben jullie nog gedacht aan de RABO ClubKasCampagne ?

Beste leden en betrokkenen van vv Mariahout,

Vorig jaar ontvingen we een cheque met een waarde van maarliefst 777,78 van de Rabobank Clubkas Campagne.

Ook dit jaar staat de ClubKasCampagne weer op de agenda.

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Peel Noord hun stem uitbrengen op de verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze club ontvangt. Dit jaar heeft de Rabobank 100.000,- te verdelen, dus doe mee.

v.v. Mariahout heeft zich weer ingeschreven voor deze actie.

De leden van de Rabobank beslissen van donderdag 5 april tot en met maandag 30 april 2018 hoe de totale bijdrage wordt verdeeld.

Dus word lid van de bank en breng je stem (en die van bekenden in je omgeving) uit op vv Mariahout!

Bedankt!

Groet Jeroen de Louw

Copyright © 2008 - 2018 Voetbal Vereniging Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio