Nieuws | Beste Sportverenigingen,

Afbeelding bij 'Beste Sportverenigingen,'

Beste Sportverenigingen,

De vakantie is weer voorbij en dat betekent dat het seizoen weer is begonnen! De eerste trainingen zijn voor de meesten al begonnen in voorloop op de wedstrijden. Helaas is het begin van het seizoen vaak een gevaarlijke periode voor blessures. Om deze reden starten wij weer met het sportblessurespreekuur.

• Donderdag van 18.30- 19:30 uur De Heibunders (Mariahout).

Het inloopspreekuur is gratis voor alle leden van de sportvereniging. Er wordt een screening gedaan door één van onze fysiotherapeuten en hierbij wordt een passend advies gegeven. Indien uit de screening blijkt dat aanvullende diagnostiek of behandeling nodig is zullen wij op korte termijn afspraken maken.
Mochten er nog vragen zijn dan kunt u altijd contact opnemen met de praktijk (0492-382120). Wij wensen iedereen heel veel succes komend seizoen!

Met vriendelijke groet,

Fysiotherapie en training Kemps en Rijf

Copyright © 2008 - 2017 Voetbal Vereniging Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio