Nieuws | Avanti’31 – Vv Mariahout: 2-0

Avanti’31 – Vv Mariahout: 2-0

Na een aantal weken intensief trainen en voorbereiden startte Mariahout 1, onder toeziend oog van nieuwe trainer Mari van de Haterd, in Schijndel aan de eerste serieuze krachtmeting. Tegenstander Avanti ’31, komend seizoen uitkomend in de 3e klasse C was de eerste van de in totaal drie tegenstanders in de poule voor de bekercompetitie.

In de eerste helft waren de wapenfeiten schaars. Beide ploegen waren overduidelijk nog zoekende. In de 29e minuut vond de thuisploeg uit de eerste echte kans van de wedstrijd het net. Vanuit de kluts viel de 1-0. Vervolgens kregen de mannen uit Schijndel nog een aantal kansen, maar door goed keeperswerk van Tom Hagelaars bleef de schade beperkt tot 1-0.

Trainer Van de Haterd probeerde door diverse omzettingen het spelbeeld te keren. Ondanks wat kleine kansjes voor Mariahout bleef Avanti ’31 echter de bovenliggende partij. In de 72e minuut viel de 2-0. In de laatste minuten van de wedstrijd lukte het Mariahout niet om de aansluitingstreffer te forceren waardoor 2-0 ook de eindstand bleef.

Komende zondag 10 september staat de tweede wedstrijd van het bekerprogramma op de agenda. Op sportpark De Heibunders neemt Marihout 1 het op tegen WEC 1. Aanvang 14:30uur.

Terug naar het overzicht

 
Copyright © 2008 - 2017 Voetbal Vereniging Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio