Nieuws | Teamindeling senioren seizoen 2017/2018

Afbeelding bij 'Teamindeling senioren seizoen 2017/2018'

Teamindeling senioren seizoen 2017/2018

Bekijk het PDF document »

Beste voetballers,

Bijgaand de definitieve elftalindeling. We durven gerust te stellen dat het ons vele hoofdbrekens heeft gekost. Beseffende dat we het niet voor ieders wensen in kunnen vullen, is bijgaande indeling de beste optie. Het aantal actieve voetballers is te groot om met slechts 5 elftallen te starten wat tot gevolg zou hebben dat je vaak aan de zijlijn moet staan. Aan de andere kant heeft het starten met 6 elftallen een risico dat je soms met te weinig spelers kan komen te staan.
Vandaar een beroep op ieders flexibiliteit. Er wordt verwacht (zelfs geŽist) dat je elkaar helpt. Zo kunnen het 3e en 4e samen werken en het 5e en het 6e gezien het aantal spelers ze hebben. Ook het jeugdkader heeft de toezegging gedaan om mee te denken als het nodig mocht zijn. Daarnaast kunnen we een beroep doen op een aantal spelers die op de reservelijst staan.
De selectie heeft uiteindelijk 30 spelers. Bij aanvang van de eerste bekerwedstrijd zal bekend zijn welke spelers van de selectie voorlopig afvallen en aansluiten bij het 3e elftal. In overleg met onze nieuwe trainer Mari van de Haterd en Fred Vermeulen en Ludwig Maas kunnen de afvallers van de selectie op dinsdag mee blijven trainen met de selectie.

Namens het bestuur,

Twan van der Linden, wedstrijdsecretaris.

Copyright © 2008 - 2017 Voetbal Vereniging Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio