Nieuws | Mariahout O19-1 Kampioen

Afbeelding bij 'Mariahout O19-1 Kampioen'

Mariahout O19-1 Kampioen

Op maandag 22 mei moest Mariahout O19-1 aantreden tegen Boskant O19-1. Mariahout kon op deze laatste competitiewedstrijd kampioen worden. Hiervoor moest wel met minimaal 3 doelpunten verschil worden gewonnen tegen directe concurrent Boskant.
Tijdens de warming-up kreeg Mariahout een tegenslag te verwerken, omdat doelman Sam Schepers geblesseerd uitviel. Hij moest naar het ziekenhuis, waar zijn schouder terug in de kom werd gezet. Ondanks deze tegenslag begon Mariahout fris en gretig aan de wedstrijd. Naarmate de wedstrijd vorderde wist Mariahout de tegenstander steeds meer onder druk te zetten. Door doelpunten van Stijn van den Heuvel en Gaytano Chin-Foo-Sieeuw ging Mariahout rusten met een 0 2 voorsprong.

Na de rust drukte Mariahout direct door, wat al snel resulteerde in 2 doelpunten. Uiteindelijk wist Mariahout met ruime cijfers te winnen. Door doelpunten van Marnick van Vijfeijken, Stijn van den Heuvel, Danny van de Laar, Timo van den Heuvel en Koen Roestenburg werd de wedstrijd met 0 7 gewonnen.

Na afloop van de wedstrijd werd het kampioenschap uitbundig gevierd. De begeleiders en de sponsor, Van Heeswijk Meubelen, werden bedankt, en het feest werd tot in de late uurtjes voortgezet.

In het foto album staan nog meer foto's van het kampioenschap.

Proficiat jongens, Het jeugdbestuur

Copyright © 2008 - 2017 Voetbal Vereniging Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio