Nieuws | Mariahout doet zichzelf tekort met puntendeling tegen Maliskamp

Mariahout doet zichzelf tekort met puntendeling tegen Maliskamp

Met een verschil van slechts 1 punt op de ranglijst was dit een wedstrijd waar allebei de teams de punten hard nodig hebben om zich te handhaven in de 4e klasse.

Met die boodschap in het achterhoofd startte Mariahout goed en trok direct na het startsignaal het spel naar zich toe. In de 14e minuut komt de bal in het 16 metergebied voor de voeten van Tim Barten, die met een puntertje de bal op de lat schiet. De bal komt via de lat bij Sander Scheepers die de bal achter de doellijn probeerde te werken. Helaas werd die poging door de doelman van de lijn gepakt. Mariahout speelde goed in het eerste verdrijf, maar was slordig in de eindpass waardoor enkele kansjes verloren gingen.

In de 2e helft ging Mariahout verder waarmee ze bezig waren namelijk het spel maken. In de 56e minuut was het Sander Scheepers die een vrije kans kreeg om de bal in te koppen maar hij kon het doel niet vinden. In de 60e minuut was het plotseling Maliskamp die vrij voor doelman Rick van den Heuvel tot twee keer toe de bal in kon schieten. Rick van den Heuvel hield Mariahout, door deze schitterende reddingen, op de nul. Vijf minuten daarna kreeg Dennis Veldpaus, door een voorzet van Michel Leenders, de kans om Mariahout op 0-1 voorsprong te zetten. Zijn inzet was de keeper te machtig, maar keerde loeihard terug van de lat. In de 75e minuut werd Tim Barten gewisseld met Roy van den Broek. Ook In de laatste 15 minuten bleef het tempo hoog en ging het spel snel heen en weer. Beide teams waren duidelijk niet tevreden met een punt en gingen voor de winst. Het lukte beide teams echter niet om het net te vinden waardoor de eindstand 0-0 bleef.

Komende zondag 24 april staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen directe concurrent Vorstenbossche Boys op het programma. Wederom een belangrijke wedstrijd met het oog op lijfsbehoud.

Copyright © 2008 - 2017 Voetbal Vereniging Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio