Nieuws | Mariahout O11-1 Ongeslagen kampioen

Afbeelding bij 'Mariahout O11-1 Ongeslagen kampioen'

Mariahout O11-1 Ongeslagen kampioen

Zaterdag 15 april is JO11-1 van VV Mariahout kampioen geworden. In de regen vertrokken ze naar Deurne samen met vele fans. De regen trok snel weg en maakte zelfs af en toe plaats voor een straal zon. De jonge Marianen waren vanaf de eerste minuut heer en meester op het veld. Door de spanningen lukte het echter niet de bal ook daadwerkelijk in de goal van de tegenstander te plaatsen. Met de rust was de stand dan ook 0-0.
Vlak na de rust maakte spits Rens Maas een fantastische goal rechts in de hoek van de keeper. De blijdschap van de mannen was groot en het geloof nam verder toe. De achterhoede van dit elftal staat al de gehele competitie als een huis, echter een klein misverstand tussen de verdediging en de keeper strafte Deurne direct af, 1-1.
De mannen herpakten zich genadeloos en gingen voor de winst. Met een poeier van Ruud Vogels werd het 1-2. Na het fluitsignaal van de scheidsrechter was de ontlading groot…ongeslagen kampioen! Een fantastisch resultaat waar trainer Harald Gilsing, hulptrainer Thijs van Wanroij en leiders Maarten Vogels en Gerrie van den Broek enorm trots op zijn: “De spelers hebben het dik en dik verdiend”.

Het Jeugdbestuur

Terug naar het overzicht

 
Copyright © 2008 - 2018 Voetbal Vereniging Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio