Nieuws | Geslaagde nieuwjaarsreceptie v.v. Mariahout

Afbeelding bij 'Geslaagde nieuwjaarsreceptie v.v. Mariahout'

Geslaagde nieuwjaarsreceptie v.v. Mariahout


Even was er nog hoop, maar bij aankomst op het sportpark zondagochtend bleek al snel dat het mixtoernooi geen doorgang kon vinden. De sneeuw en ijzel die zaterdag zoveel ongelukken op de weg veroorzaakten maakten het onmogelijk om op een verantwoorde manier een paar wedstrijdjes te voetballen. Ook de brunch die aanvankelijk ingepland stond kwam daardoor helaas te vervallen. Gelukkig maakte een erg goedbezochte nieuwjaarsreceptie de dag nog enigszins goed.

Voorzitter Jeroen de Louw trapte af door iedereen een goed, sportief en bovenal gezond 2017 toe te wensen. Vervolgens blikte hij terug naar een succesvol jaar Ún keek hij vooruit naar de nabije toekomst van de club. Het woord 'trots' past het best bij het afgelopen jaar. Zo werd niet alleen de KNVB-bekerwinst van de C1 aangehaald, maar werd een speciaal woord van dank uitgesproken naar alle leiders, trainers, technisch kader en (jeugd)bestuur.

Ook benoemde Jeroen de seniorenafdeling. Trots op het 5e elftal met hun behaalde kampioenschap, maar ook op het eerste elftal met hun verdiende promotie naar de vierde klasse. De club verwelkomde in 2016 tevens een Veterinnenteam. Gekleed in nieuwe tenues gaan ze er dit jaar voor! Tevens stond Jeroen stil bij de diverse commissies die goed werk leveren en bedankte hij alle sponsoren. Ook de klusploeg kwam aan bod in het woord van dank. Zij staan dag en nacht klaar voor de vereniging en ontbraken dan ook niet in de terugblik van de voorzitter.

En ook 2017 start goed voor de vereniging. De komende maanden worden er maar liefst 200.000 voetbalplaatjes uitgegeven en kan iedereen in Mariahout en omstreken sparen om het voetbalplaatjesboek compleet te krijgen. Ook de initiatiefnemers van de actie, Albert en Jeanne van den Bogaard van Jumbo supermarkten Laarbeek, en vrijwilligers werden door voorzitter Jeroen de Louw bedankt voor hun bijdragen.

De kantine werd in de vooruitblik ook nog onder de loep genomen. Zo wordt de kantine verder verfraaid met historisch materiaal en staat er een aanbouw op de planning voor onder anderen een wedstrijdsecretariaat en een groter scheidsrechterlokaal. 'Trots', het woord wat centraal stond deze nieuwjaarsreceptie is de club misschien nog wel het meest op zijn trouwe supportersschare.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd ook, volgens traditie, de supporter Ún Mariaan van het jaar bekendgemaakt. Harrie van de Rijt werd uitgeroepen tot supporter van het jaar en Toon van den Heuvel kreeg de titel Mariaan van het jaar toebedeeld als zijnde vrijwilliger van het jaar.

Tenslotte werden de jubilarissen gehuldigd. Tiny van Leuken, Jan van Heeswijk en kersverse Mariaan van het jaar Toon van den Heuvel voor hun 60-jarig lidmaatschap. Sjef van den Heuvel, Theo van Rossum (die helaas verstek moest laten gaan) en Henk Vereijken voor hun 50-jarig jubileum. Na wat mooie anekdotes over elkaar werden ook de overige jubilarissen in het zonnetje gezet, namelijk Marcel van den Heuvel, Henri Maas (die helaas verstek moest laten gaan) en Bart van Berkel voor hun 40-jarig jubileum en Bert Scheepers, Eric Maas, Annie en Arie van Hoof, Maarten Gloudemans en Fred van Uden voor hun 25-jarig jubileum

Terug naar het overzicht

 
Copyright © 2008 - 2018 Voetbal Vereniging Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio