Nieuws | Mari van de Haterd wordt de nieuwe trainer van vv Mariahout

Afbeelding bij 'Mari van de Haterd wordt de nieuwe trainer van vv Mariahout'

Mari van de Haterd wordt de nieuwe trainer van vv Mariahout

Beste leden van vv Mariahout.
Deze week hebben we, na een zorgvuldig uitgevoerde selectieprocedure, de nieuwe hoofdtrainer voor het volgende seizoen vastgelegd. Het is Mari van de Haterd geworden. Een ontzettende gedreven ambitieuze trainer die al vele successen heeft geboekt bij de verenigingen waar hij heeft getraind. Momenteel is de Udenaar werkzaam bij sv Milsbeek waarmee hij afgelopen seizoen promoveerde naar de 3e klasse. In het verleden was hij trainer van o.a. sv Marvilde, vv Bladella, vv de Raven, sc ít Zand en vv Handel.
Mari heeft op zowel het bestuur als ook de technische staf van de selectie indruk gemaakt. En bovenal wilde hij heel erg graag bij vv Mariahout aan de slag. Direct na dit seizoen zullen we een kennismakingsbijeenkomst organiseren.
Ik hoop jullie allen te mogen begroeten tijdens de nieuwjaarsreceptie op zondag 8 januari. Traditiegetrouw voorafgegaan door een mixtoernooi en een brunch. Leuk ook voor de vele jubilarissen als er veel personen aanwezig zijn tijdens de huldigingen. Ten slotte wens ik iedereen nu alvast heel veel succes toe in de tweede seizoenshelft. Het zou voor onze huidige trainer Wim de Roy en ook voor de rest van de vereniging geweldig zijn als zowel het 2e als het 1e elftal aansluiting kunnen vinden met de koplopers. En misschien zit er dan nog meer in!

Fijne dagen!
Groet Jeroen de Louw

Copyright © 2008 - 2017 Voetbal Vereniging Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio