Nieuws | Verslag jaarvergadering

Verslag jaarvergadering

Op donderdag 17 november heeft het bestuur van v.v. Mariahout de jaarvergadering voor haar leden gehouden. Na een gepaste stilte voor alle leden en betrokkenen die de vereniging het afgelopen jaar zijn ontvallen lichtten de diverse leden van het bestuur de gebeurtenissen uit het afgelopen jaar toe en presenteerden zij de plannen voor de komende seizoenen.

Hans Aarts nam de aanwezigen mee door het wel en wee van de jeugdtak van de club met als hoogtepunt het winnen van de K.N.V.B.-Bekercompetitie door de C1. Daarnaast mag ook het ophalen van bijna € 2000,- via de Grote Club Actie niet onbenoemd blijven. Het was ondanks het uitblijven van kampioenen een succesvol jaar. Na een, zoals je van Hans mag verwachten, humoristisch slotakkoord gaf hij het woord over aan secretaris Jowan Barten. Hij nam de resultaten van de senioren onder de loep met een kampioenschap van het 5e elftal en promotie naar de 4e klasse van het eerste elftal als hoogtepunt.

Nadat penningmeester Frank van Esch het financiële plaatje had toegelicht werd geconcludeerd dat we een positief jaar achter de rug hebben. Er zijn echter wel aandachtspunten en middels een passend filmpje wilde het bestuur haar leden onder ogen laten zien wat er allemaal komt kijken bij een succesvolle vereniging. Verbondenheid was daarbij misschien wel de belangrijkste boodschap. Met elkaar zaken aanpakken! Zo is v.v. Mariahout trots op haar vrijwilligers, maar tegelijkertijd gaf het bestuur ook aan dat extra handen altijd welkom zijn.

Voorzitter Jeroen de Louw vertelde vervolgens dat het bestuur, door de toenemende drukte in de bestuurskamer, de mogelijkheden verkende om van deze ruimte een wedstrijdsecretariaat te maken en elders een nieuwe bestuurskamer te realiseren. Ook is het plan om de komende jaren eerder gedane investeringen versneld af te schrijven.

Jeroen sprak lovende woorden over de klusploeg van de vereniging. Deze klusploeg, bestaande uit 15 personen, is iedere maandag- en vrijdagochtend op het sportpark om daar allerlei werkzaamheden te doen. Zo hebben zij het afgelopen jaar onder meer de kantine een opknapbeurt gegeven, hekwerk onder de vangnetten geplaatst en veel straatwerk gelegd. Wekelijks wordt er zwerfvuil opgeruimd, afval gescheiden, kleedlokalen schoongehouden en de velden gerepareerd. Momenteel zijn ze druk bezig met het creëren van opslagplaatsen voor de trainingsdoelen. ‘En dit is maar een kleine greep uit alle werkzaamheden’, sprak Jeroen vol trots daaraan toevoegende dat het bestuur wekelijks complimenten ontving van bezoekende verenigingen over de staat van het sportpark.
Verder bedankte Jeroen de commissies van de voetbalvereniging die veel werk uit handen nemen. Ook werd er nog even stilgestaan bij de plannen rondom het verduurzamen van de vereniging. Aan het eind van de vergadering werden de bestuursleden Toon van de Heuvel, Jorlan van Hoof en Riny Barten herkozen en na een korte vragenronde werd, na een drankje van de club, de vergadering gesloten.

Terug naar het overzicht

 
Copyright © 2008 - 2018 Voetbal Vereniging Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio