Nieuws | Medical Club Support – Snel en verantwoord uw sport hervatten. Nieuwe samenwerking met Kemps & Rijf Fysiotherapie en Training

Afbeelding bij 'Medical Club Support – Snel en verantwoord uw sport hervatten. Nieuwe samenwerking met Kemps & Rijf Fysiotherapie en Training'

Medical Club Support – Snel en verantwoord uw sport hervatten. Nieuwe samenwerking met Kemps & Rijf Fysiotherapie en Training

Even voorstellen
Mijn naam is Marjolein Melters, 23 jaar en woonachtig in Helmond. Sinds 2014 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie en Training Kemps&Rijf. Vanaf jongs af aan heb ik veel gesport en was ik meerdere keren per week te vinden op het hockeyveld en de tennisbaan. Vanaf mijn 14e ben ik mijn passie achterna gegaan, voetballen! Zelf voetbal ik in de vierde klasse bij RKSV Mierlo-Hout dames 2. De passie voor sport was voor mij de aanleiding om mij hierin verder te specialiseren. Daarom ben ik in september 2015 gestart met de Masteropleiding Sportfysiotherapie. Vanaf komend seizoen zal ik voor zowel voetbal vereniging Mariahout als kortbalclub Flamingo’s sportmedische begeleiding verzorgen. Met mijn werkzaamheden zal ik verzorger Willy van Stiphout ondersteunen.

Vanaf de voorbereiding van het nieuwe seizoen zal ik Iedere donderdagavond aanwezig zijn van 19.00-20.00.

Medical Club Support – Snel en verantwoord uw sport hervatten.
MedicalClubSupport van fysiotherapie en Training Kemps&Rijf is een gestructureerde sportmedische begeleiding voor sporters, sportverenigingen en sportclubs.
Steeds meer mensen doen aan sport en dit leidt per direct tot een toename van blessures. Om te zorgen dat de gezondheidseffecten van sport en bewegen nog beter tot zijn recht komen, is het nodig om sportblessures te voorkomen. MedicalClubSupport draagt bij aan een planmatige en gestructureerde aanpak van de sportmedische zorg en richt zich op educatie, preventie en blessurebehandeling.
MedicalClubSupport wordt gesteund door een kwalitatief hoogwaardig netwerk van (para)medici en behandelaars met jarenlange ervaring vanuit de praktijk, veelal op het hoogste niveau. Deze ervaringen zijn vertaald naar de sportmedische begeleiding van MedicalClubSupport. Directe lijnen met specialisten en overige behandelaars zijn voorhanden waardoor wij garant staat voor snelle diagnostiek, advies, behandeling en bemiddeling bij sportblessures. Meerdere (top-)sporters gingen jou voor en zijn inmiddels vertrouwd met de sportmedische begeleiding van Fysiotherapie en Training Kemps-Rijf.

Uitgangspunten voor onze dienstverlening zijn:
• Sporter staat centraal
• Snelle toegang tot onze zorg met o.a. echografie
• Goede telefonische bereikbaarheid
• Professionaliteit door hoog opgeleide fysiotherapeuten (Master)
• Educatie en preventie door bv workshops, lezingen en presentaties
• Uitgebreid en specialistisch netwerk (zeer korte lijnen met specialisten ziekenhuis)
• Hoge tevredenheid van sporters en clubs

MedicalClubSupport inloopspreekuur;
Het inloopspreekuur is gratis voor alle leden van aangesloten sportclubs, sportverenigingen, sportcentra en partners. Vanaf komend seizoen kunnen ook leden van VV Mariahout en van korfbalclub Flamingo’s gebruik maken van deze faciliteit. De behandelend fysiotherapeut zal na een uitvoerige screening een advies geven met betrekking tot het te volgen beleid.
Indien uit de screening blijkt dat aanvullend diagnostiek en of behandeling gewenst is zullen we op korte termijn afspraken maken met een uitgebreid netwerk van (para)medici, ziekenhuizen of overige partners.
Maandag van 8:00 - 9:30 uur praktijk Aarle-Rixtel, Molenstraat 9a
Donderdag van 18:00 - 19:00 uur Sportpark De Hut (ASV)
Donderdag van 19:00 -20:00 uur Sportpark De Heibunders (VV Mariahout/Korfbalclub Flamingo’s)
Vrijdag van 18:00 - 19:00 uur praktijk Lieshout, Molenstraat 2a
________________________________________
Meer weten waarmee we u of uw vereniging van dienst kunnen zijn? Maak een afspraak en informeer naar de mogelijkheden!

Terug naar het overzicht

 
Copyright © 2008 - 2018 Voetbal Vereniging Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio